Hyppää sivun sisältöön

Kesäajan kuulumisia Avustajavälityksestä

Keskikesä lähestyy kovaa vauhtia ja me Avustajavälityksessä teemme omalta osalta kaikkemme, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisimman mukava kesä. Valitettavasti koronaa ja muita infektiota esiintyy vieläkin runsaasti aiheuttaen avustajien äkillisiä poissaoloja, mutta ohjeistuksemme edelleen on käyttää maskia sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä avustustilanteissa.

Monet avustajistamme pitävät eri pituisia lomia kesän aikana, joiden sijaiseksi olemme saaneet useita kesäavustajia. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että kesäaikana avustajissa voi olla vaihtuvuutta.

Helsingin Invalidien Yhdistyksen toimisto Voudintiellä on kiinni 27.6.–29.7. Avustajavälitys palvelee puhelimitse ja sähköpostitse koko kesän joka arkipäivä klo 8–17 (juhannusaattona suljettu).

Toivomme edelleen säännöllistä palautetta toiminnastamme. Palautteen avulla varmistamme, että Avustajavälitys palvelee parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkuuspäällikkö Laura Filppu on yhden viestin tai puhelun päässä ja vastaa palautteisiin mahdollisimman pian.

Toivotamme asiakkaillemme, sekä yhteistyökumppaneillemme hyvää kesää!

Avustajavälityksen koordinaattorit Laura Kaas ja Katariina Kankaanpää puh. 09 478 900 00 tekstiviestit 045 851 9000 avustajavalitys@hiy.fi
Palvelupäällikkö Krista Saari 044 7433 534 krista.saari@hiy.fi
Asiakkuuspäällikkö Laura Filppu 050 373 9603 laura.filppu@hiy.fi

Kaikki tiedotteet