Avustajavälityksen kotisivut uudistuivat!

Uusien sivujen myötä panostamme erityisesti nopeaan, matalan kynnyksen tavoitettavuuteen ja siihen, että sivumme kertoisivat lukijalleen mahdollisimman informatiivisesti ja avoimesti, ketä olemme ja mitä teemme. Sivustoa kehitettäessä saavutettavuus on otettu erityiseen huomioon. Toivomme, että viihdyt sivullamme ja löydät tarvittavan tiedon mahdollisimman helposti. Toivomme myös, että mikäli näin ei ole, antaisit siitä meille palautetta sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Laita viestiä!

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Whistleblowing kanava

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information