Henkilökohtainen avustaja - ammattitaitoista apua arkeesi

Avustajavälityksessä meille on tärkeää, että löydämme tarpeisiisi mahdollisimman hyvin soveltuvan henkilökohtaisen avustajan. Koko asiakkuutesi ajan käytössäsi on oma yhteyshenkilö, joka huolehtii palvelulupauksen täyttymisestä palvelusopimuksen mukaisesti. Teemme asiakkuuden alkaessa kotikäynnin, jolloin kartoitetaan palveluntarve ja käydään läpi avustajaan liittyvät toiveet. 

Haluamme tehdä henkilökohtaisen avun saamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Asiakkaanamme päätät itse, milloin ja mihin apua tarvitset, me hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan – päivystysaikana saat meihin yhteyden ilman jonotusta tai odottamista. 

Mitä on henkilökohtainen apu?

Henkilökohtainen apu on palvelua, joka kohdistuu kotona ja kodin ulkopuolella tehtäviin asioihin, joita henkilö ei vamman tai sairauden vuoksi pysty itsenäisesti tekemään. Henkilökohtainen avustaja auttaa asiakasta toteuttamaan omia valintojaan ja mahdollistaa itsenäisen ja omannäköisen elämän toteutumisen. Apua käytetään yleensä: 

Kodinhoito

Asiointiin

Harrastuksiin

Työhön tai
opiskeluun

Sosiaaliseen vuorovaikutukseen

Muuhun yhteiskunnalliseen osallistumiseen

Miten haen henkilökohtaista avustajaa?

Asiakkaaksi tullessasi tarvitset palvelusetelin, joka on rahanarvoinen maksusitoumus. Palvelusetelin avulla palvelumme on asiakkaalle ilmaista. Palveluseteliä haetaan oman hyvinvointialueen vammaispalveluista. Päätöksen palvelusetelin myöntämisestä tekee sosiaalityöntekijä, minkä jälkeen voit itse valita sopivimman palveluntuottajan
 
Me voimme aloittaa henkilökohtaisen avustamisen nopeallakin aikataululla. Kerromme mielellämme lisää asiakkaaksi hakeutumisesta ja voimme myös auttaa sinua löytämään vammaispalveluiden yhteyshenkilön omalla alueellasi, mikäli tarvitset apua sen kanssa. 

Osta tukipalveluja kotiin

Voit myös ostaa meiltä palveluja kotiin. Itse maksettavia tukipalveluja ovat kauppa-apu, siivous, ruoanvalmistus, muut kodinhoidon palvelut, ulkoilu ja kodin ulkopuolinen asiointi. Kun maksat palvelun itse, voit saada palvelun hinnasta kotitalousvähennyksen, joka on 60 % (vuonna 2024). Kotitalousvähennystä voi saada vuodessa 3500 euroa/henkilö. 

Hinnasto:

  • Arkisin klo 6-18 31,50 euroa/tunti 
  • Arkisin klo 18-21 35,50 euroa/tunti 
  • Lauantaisin klo 6-18 37,50 euroa/tunti 
  • Lauantaisin klo 18-21 41 euroa/tunti 
  • Sunnuntaisin klo 6-18 55,50 euroa/tunti 
  • Sunnuntaisin klo 18-21 59 euroa/tunti 

Avustajat ovat täsmällisiä. Oman alueeni yhteyshenkilöltä olen hyvin saanut apua ja kysymyksiin on aina vastattu."

Avustajavälityksen asiakas

Laita viestiä!

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Whistleblowing kanava

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information