Tule meille henkilökohtaiseksi
avustajaksi

Mitä henkilökohtainen avustaminen tarkoittaa?

Henkilökohtaisen avun tarkoituksena on auttaa asiakasta toteuttamaan omia valintojaan jokapäiväisessä elämässä. Avustajana olet avainasemassa mahdollistamassa asiakkaan itsenäisen ja omannäköisen elämän toteutumista. 

Henkilökohtainen avustajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä työtä. Se voi sisältää kodinhoitoa, kodin ulkopuolella avustamista, työssä, opinnoissa tai harrastuksissa avustamista, tai vaikkapa kulttuuri- ja urheilutapahtumiin osallistumista asiakkaan kanssa. Henkilökohtaisen avustajan työ ei ole sairaanhoitoa eikä hoito- tai hoivatyötä. Työhön ei ole pohjakoulutusvaatimuksia, vaan monenlaisesta taustasta ja osaamisesta on hyötyä.

Olen todella iloinen, että minulle järjestyi avustaja niin nopealla aikataululla. Olen todella tyytyväinen. "

Avustajavälityksen asiakas

Kenelle henkilökohtainen avustaminen sopii?

Avustaminen sopii positiiviselle ja rohkeasti työhön tarttuvalle tekijälle, jolla on halu auttaa. Vuorovaikutustaidoista on hyötyä, sillä avustajana kohtaat ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Täsmällisyyttä emme myöskään voi liikaa korostaa, sillä vuoro alkaa aina tiettyyn aikaan sovitussa paikassa. 

Meillä voit itse valita, milloin haluat työskennellä ja kuinka paljon. Voit tehdä työtä vakituisesti yhdellä tai useammalla asiakkaalla tai keikkaluontoista työtä silloin, kun sinulle sopii. Vuoroja on tarjolla pääosin päivä- ja ilta-aikaan, sekä arkena että viikonloppuisin. Avustaminen sopii hyvin kokopäivätyöksi sekä esimerkiksi opintojen, toisen työn tai eläkepäivien oheen.  

Millainen palkka ja edut avustajalla on?

Avustajan palkka määräytyy työkokemuksen mukaan. Tuntipalkka on alkaen 12,06 euroa, pääkaupunkiseudulla 12,15 euroa. Kokemuslisien kanssa tuntipalkka on enimmillään 13,37 euroa. Maksamme myös yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisesti vuorokohtaiset lisät ja siirtymäkorvauksen 9,50 euroa. Siirtymäkorvauksen saat, mikäli teet vähintään kaksi vuoroa saman päivän aikana. Vuorojen välissä oleva, enintään tunnin pituinen aika oikeuttaa korvaukseen. Siirtymäkorvaus on ainutlaatuinen etu, sillä se on käytössä ainoastaan meillä Avustajavälityksessä.

Annamme sinulle kattavan perehdytyksen avustajan työhön ja asiakkaisiin, minkä lisäksi asiakas itse toimii työn ohjaajana vuoron aikana. Tarjoamme tueksesi työterveyshuollon, koulutuksia, kuukausitapaamisia, sekä tyhy-tapahtumia. Henkilökohtaisena avustajana työskentelet itsenäisesti, mutta lähiesihenkilösi on yhden puhelun päässä valmiina auttamaan. 

Voit jättää hakemuksen avustajaksi yhteydenottolomakkeella. Jos jokin jäi sanomatta tai mietit, sopiiko avustajan työ sinulle, olethan yhteydessä meihin. Löydät tietomme yhteystiedot-sivulta. 

Laita viestiä!

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Whistleblowing kanava

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information