Hyvää juhannusta!

Meillä Avustajavälitys Oy:ssä on ollut työntäyteinen ja tapahtumarikas kevät. Muutimme mm. palveluorganisaatioamme sekä rekrytoimme uusia palveluvastaavia hoitamaan avustajien välitystä. Muutoksilla tavoittelimme omistajan tahtotilan sekä liiketoiminnan kattavuuden tarvitsemaa kasvua, tinkimättä kuitenkaan palvelun laadusta . Liiketoiminnan kannattavuuden vuoksi tarvitaan kasvua, kun viime vuosien aikana palvelun tuottamisen kate on pienentynyt tuottamisen kustannusten noustessa ja palvelusetelin hinnan pysyessä muuttumattoman.

Nyt voin hyvillä mielin todeta, että työ jota koko työyhteisömme alkuvuoden aikana on kovasti tehnyt, on tuottanut tulosta. Alkuvuoden laskutus on noin 21 prosenttia suurempi kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana eli olemme saavuttaneet tavoiteltua kasvua.

Haluan kiittää koko Avustajavälitys Oy:n henkilökuntaa sekä toivottaa Teille kaikille oikein hyvää Juhannusta sekä nautinnollista kesää.

Marko Varjonen
toimitusjohtaja

Laita viestiä!

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Whistleblowing kanava

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information