Hyppää sivun sisältöön

Meistä

Avustajavälitys on Helsingin Invalidien Yhdistyksen kokonaan omistama, henkilökohtaista apua liikunta- ja toimintaesteisille henkilöille tarjoava yritys. Olemme kokenut toimija alalla, sillä Helsingin Invalidien Yhdistys on välittänyt henkilökohtaista apua jo vuodesta 1988.

Avustajavälityksessä meille on tärkeää, että löydämme jokaiselle asiakkaallemme hänelle mahdollisimman hyvin soveltuvan avustajan. Kehitämme palveluitamme asiakaslähtöisesti, kysymällä, kuuntelemalla ja toimimalla toiveiden mukaan. Meillä asiakkaat pääsevät halutessaan osallistumaan palveluiden kehittämiseen. Toimimme palvelutiimimallilla, jonka toiminnan tarkoituksena on olla nopeasti tavoitettavissa ja tuntea asiakkaat mahdollisimman hyvin. Näin pystymme parhaiten vastaamaan yksilölliseen palveluntarpeeseen. Toimintaamme ohjaavat omistajamme arvot: ihmisarvo, osallisuus, innovatiivisuus, luotettavuus ja vastuullisuus.

Mikäli sinä, läheisesi tai asiakkaasi tarvitsee henkilökohtaista apua, voit kaikissa tilanteissa olla yhteydessä asiakaspalveluumme 09 4789 0000. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, ja autamme löytämään kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Palvelemme Helsingissä, toiminnan laajentuessa lähitulevaisuudessa myös muihin kaupunkeihin. Lue lisätietoa asiakkaaksi hakeutumisesta tai katso muut yhteystietomme.

Sen lisäksi, että pidämme hyvää huolta asiakkaistamme, myös avustajamme ovat meille erityisen tärkeitä. Lue lisätietoa avustajana työskentelystä meillä.